woensdag, mei 22, 2024
HomeBlogAlgemene trends voor mannen in 2019

Algemene trends voor mannen in 2019

Trends, het blijft een ingewikkeld iets. Wij als mannen zullen ons vrouwtje altijd wel scheef aan blijven kijken als ze het hebben of iets in is of iets uit. We dragen lekker wat we mooi vinden en het interesseert ons niet echt of het nou in de mode is ja of nee. Toch gaan we vandaag eens wat trends van 2019 bespreken voor de mannen. Als we denken aan catwalk trends, zijn het vaak ontzettend opvallende items. Items die we zelf in het dagelijkse leven niet per se snel zullen dragen. Toch valt dit reuze mee.

Simpel maar stijlvol

Waarschijnlijk klinkt dit een beetje kort door de bocht, maar simpele outfits zijn ontzettend hip geworden in 2019. Een simpele skinny jeans, een hoodie en een spijkerjas werd al aanschouwd als een festival outfit. En wat ziet dat er nog steeds leuk uit. Een outfit hoeft niet opvallend of uitbundig te zijn om stijlvol te zijn. Verre van zelfs. De meest simpele outfits kunnen al harstikke stijlvol zijn, juist omdat ze zo simpel zijn.

Een gekleurde jas

Wat je rond de herfst en winter overal bij de mannen ziet terugkomen is een camel gekleurde lange jas. Deze jas komt in allerlei verschillende kleuren, denk aan: camel, beige, zwart, donkerblauw, etc. Dit zag je vooral op de catwalk in London, Parijs en Milaan. Daarna trok dit door naar alle straten, overal in Europa. Het geeft vaak een chique stijl aan een outfit. Je kan deze gekleurde lange jas dus ook gemakkelijk combineren met een hoodie of een stoere outfit. Het is maar wat je stijl is. De jas is uiteraard ook ideaal voor een zakenoutfit met een zakelijke tas, een blouse en een pantalon.

Heren polo’s

Wat we ook dit jaar ontzettend veel hebben gezien, zijn polo’s. Heren polo’s straalde altijd een beetje aan kakkerige stijl uit. Dit is tegenwoordig helemaal niet meer zo. Het is een echte fashion trend geworden. Vaak wordt zo’n heren polo gecombineerd met een stoere broek en een paar sneakers. Dit zorgt voor een stoere look waardoor de polo minder snel kakkerig zal overkomen. Toch staat een heren polo ook nog steeds wel bekend als chique en netjes. Ik denk dat we ook wel kunnen zeggen dat elke zakenman een polo in zijn kast heeft hangen. Het is toch een item wat zakenmannen graag in hun vrije tijd willen dragen. Een heren polo kan met alles gecombineerd worden en dat maakt hem ook zo handig en daarbij stijlvol.

Gerelateerde berichten

Recente berichten