Kleding om mee op te vallen

Posted on

Fashion is niet iets voor iedereen. Veel mensen zijn gewoon gelukkig in een simpele broek en een T-shirt. En dit is natuurlijk helemaal prima, maar sommige mensen zoeken naar iets meer. Een manier om zichzelf te kunnen uiten door middel van een gaaf T-shirt, of opvallende schoenen. Voor die mensen zijn er bepaalde merken die helemaal bij ze passen. Met ontzettend wilde designs, zijn deze merken echte fashion statements. Een kledingstuk van deze merken aan hebben zal hoofden draaien waar je ook komt. Af en toe zal er misschien een afkeurende blik tussen zitten, maar daar moet je niks van aantrekken. Fashion is gewoon een leuke hobby, en jezelf willen uiten met kleding zou gewoon moeten kunnen! En met welke merken dat kan zal ik het in dit blogje even snel over hebben.

Flitsende kleding van Philipp Plein

Kleding van Philipp Plein is simpelweg niet te missen. Alleen de T-shirts al zijn ontzettend flashy. Ze hebben veel studs, diamanten, drukke prints, glitters en hele felle kleuren. Hierdoor zijn mensen die van het uitgaansleven houden er ook ontzettend grote fans van. Je valt er namelijk heel erg mee op. Al helemaal in de flitsende discolichten zal je er zelf uitzien als een lopende discobal. De meest populaire Philipp Plein designs zijn waarschijnlijk toch wel het grote doodshoofd, en het herkenbare qp logo. Ook de schoenen zijn lastig te missen. Je kan deze onder bijna elke outfit wel aantrekken, en dit outfit verandert meteen in een fashion statement. Perfect voor de luie dagen waarin je geen zin hebt om een heel outfit samen te stellen, maar wel even wilt shinen. 

Wilde kleding van Gucci

Een merk wat eigenlijk iedereen wel kent, omdat het niet te missen is. Bijna elke beroemdheid heeft er wel ingelopen, en je kan geen stad in zonder dat er ergens een winkel voor is. Dit is allemaal met goede reden, want de kleding die Gucci maakt is gewoon bijzonder goed. Het zijn allemaal erg opvallende designs, waarmee je zonder enige moeite de aandacht in een ruimte op je vestigt. Bovendien is Gucci ook gewoon een ontzettend naam bekend merk, met een hoog aanzien. Dit betekent dat zelfs de meest simpele kleding van Gucci je zeker wat aandacht zullen opleveren. En nu zeg ik misschien wel de simpele kleding van Gucci, maar dit is er bijna niet. Al hun kleding is prachtig en wild gedesigned, en is buitengewoon perfect voor de mensen die van een goede fashion statement houden!

Geef een reactie