Magazijn

Must have voorwerpen voor magazijnwerk

Posted on

Werken in een magazijn is al zwaar genoeg zoals het is. Je moet ontzettend vaak zware dingen tillen, zowel boven je hoofd als bukkend. Het kan ook erg geestelijk vermoeiend werk zijn. Elke keer dezelfde dozen of voorraden heen en weer sjouwen of tellen. En om jezelf geen hulp te gunnen, of het nou met andere mensen of voorwerpen is, zou gewoon dom zijn. En hier heb ik het in speciaal over een paar aantal voorwerpen, die eigenlijk onmisbaar zijn bij dit werk. Zo hoef je veel minder zelf te sjouwen of bij te houden. En kan je rustiger focussen op het werk goed en netjes doen, en niet alleen maar op het zo snel mogelijk afkrijgen. En dit brengt niet alleen rust in je eigen hoofd, maar ook in dat van je werkgever! En een blije werkgever is altijd goed om te hebben, zo krijg je misschien die promotie die je wilt!

Niet meer zelf hoeven sjouwen

Denk wel het meest handige voorwerp wat je kan gebruiken bij magazijnwerk is een steekwagen. Je hoeft nooit meer dingen mee te sjouwen naar de andere kant van het magazijn. Je hoeft het simpelweg op de wagen te zetten, en je kan het zo wegrijden. Natuurlijk vereist het nog wel wat armkracht, maar dat moet je maar zien als een goede training. Het is vooral makkelijk voor zware voorwerpen die niet makkelijk vast te houden zijn. Je kan simpelweg alles opstapelen en binnen no time van A naar B brengen. Echt perfect dus. En er zijn zoveel verschillende soorten steekwagens, voor elke situatie of soort werk is er wel eentje te vinden.

Pas op voor je tenen

Het volgende voorwerp is echt heel erg belangrijk. Omdat je met zoveel ontzettend zware dingen in de omgang bent moet je extra oppassen. Het gebeurt wel is dat er iets valt, of dat iets uit je handen glipt. En dan ben je niet gelukkig als dit op je voet terecht komt. Daarom zijn goede veiligheidsschoenen met een stalen neus echt onmisbaar. Het kan namelijk zo gebeuren dat je iets breekt in je voet als er wat zwaars op valt. En ik neem aan dat we dit allemaal willen voorkomen. Want als je tenen breken is het niet alleen vervelend op je werk, je moet daarna er ook thuis mee zitten. En dat is echt ontzettend vervelend. Dus wees niet eigenwijs, en denk ik red het ook wel met normale schoenen. Het hoeft maar een keer fout te gaan en dan gaat het ook goed fout. Dus gewoon doen!

Geef een reactie