woensdag, mei 22, 2024
HomeBlogTips voor bij het kopen van condooms

Tips voor bij het kopen van condooms

Iedereen weet dat het belangrijk is om condooms te gebruiken tijdens alle intieme momenten. Het is veilig en op deze manier kun je geslachtsziektes voorkomen. Daarnaast voorkomt het een niet gewilde zwangerschap en is dit ook belangrijk. Inmiddels zijn er veel condooms verkrijgbaar op het internet en kun je door de bomen het bos niet meer zien. Je kunt natuurlijk gewoon een standaard condoom uitkiezen, maar wat doe je als deze je niet bevalt? Je moet natuurlijk wel een condoom gebruiken en dat deze goed om je penis heen zit. Waar moet je nu op letten bij het kopen van een condoom? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er meer over te weten komt.

De juiste maat

De juiste maat condoom is van groot belang als je een condoom gaat kopen. Waarom is de juiste maat belangrijk? Een condoom kan niet alleen slecht zitten, maar ook op lange termijn je vruchtbaarheid aantasten. Als je een kinderwens hebt, is dit natuurlijk vervelend en dit wil je niet hebben. Ook kan het condoom afglijden tijdens de intieme momenten en kan dit juist zorgen voor een zwangerschap. Je kunt dit voorkomen door te kiezen voor het juiste maat condoom. Hiervoor moet je natuurlijk wel je maat weten, maar hoe weet je nu precies je maat? Je kunt eventueel de omtrek van je penis meten, omdat dit belangrijker is dan de lengte. In sommige gevallen kun je ook een proefpakket kopen met condooms, zodat je iedere maat kunt uitproberen.

Condooms met smaak

Er zijn natuurlijk ook nog condooms met smaak en als je deze nog nooit gebruikt hebt, kan het interessant zijn. Condooms met een smaakje kunnen zorgen voor meer spanning tijdens de intieme momenten. Je kunt bijvoorbeeld condooms uitkiezen met een appel of aardbeien smaak. Vooral bij orale seks kan het leuk zijn om gebruik te maken van condooms met een lekker smaakje. Ook voor condooms met smaak zijn er proefpakketten, zodat je alles kunt proberen.

Groot formaat

Sommige mannen zijn groot geschapen en dit betekent dat een standaard condoom niet goed genoeg werkt. Je kunt het wel proberen, maar er is een grote kans dat het condoom stuk gaat. Dit wil je niet hebben en daarom is het verstandig om te kiezen voor XXL condooms. Deze zijn speciaal voor mensen die groot geschapen zijn en zijn soms een stuk duurder.

 

Gerelateerde berichten

Recente berichten