zondag, juli 21, 2024
HomeBlogHuidverzorging van Dermalogica is er voor iedereen

Huidverzorging van Dermalogica is er voor iedereen

We hebben allemaal heus van onze (meestal) moeders gehoord dat we goed voor onze huid moeten zorgen. Je huid is immers het eerste dat mensen van je zien én ook nog eens het grootste orgaan dat we hebben. Maar, en wees eerlijk, we vergeten onze huid nog wel eens. Terwijl we huidverzorging eigenlijk gewoon standaard moeten meenemen in onze routine: tanden poetsen, snoet wassen, huid verzorgen. Zo moeilijk is het niet en het hoeft ook niet veel tijd te kosten. Maar welke producten moet je nu eigenlijk gebruiken? Kies je voor Dermalogica, dan zit je sowieso goed! Dit merk heeft producten voor iedereen, voor iedere soort huid. Het kan dus niet anders dan dat er ook voor jouw huid producten beschikbaar zijn.

De basis: schoonmaken van je gezicht

Een beetje met een nat washandje over je gezicht aaien doet niks. Je zult een echte gezichtsreiniger moeten gebruiken en dan nog het liefst één die werkt in twee stappen: deze manier van het reinigen van je gezicht voorkomt onzuiverheden, puistjes en meeëters. Nu denk je misschien dat jij, met je wat oudere huid, de tijd van puistjes wel gepasseerd bent, maar niets is minder waar. Door je huid goed schoon te houden, zorg je, ook tijdens schommelingen in je hormonen voor een stralende gladde huid, zonder die vervelende puistjes!

Een goede crème is het halve werk

Nadat je je gezicht goed hebt schoongemaakt en drooggedept, is het tijd voor een goede crème. Dermalogica heeft crèmes ontwikkeld voor iedere huidsoort. Ben je in de puberteit en heb je last van acné of heb je juist een wat oudere, slapper wordende huid? Dit merk heeft crèmes voor deze huidsoorten en alles wat je daartussen nog meemaakt. Het is verstandig om een crème met SPF te kiezen. Deze crème voorkomt de schadelijke invloed van de zon op je huid. Maar dat kun je natuurlijk ook nog beter aanpakken.

Zonnebrandcrème van Dermalogica

De zon op je huid voelen is natuurlijk heerlijk. Maar de zon kan ook nadelige gevolgen hebben. Denk dan bijvoorbeeld aan lelijke lijntjes en moedervlekken die zomaar ontstaan. Om dit te voorkomen is het altijd verstandig om een crème met SPF te gebruiken. In de lente en de zomer kun je er zelfs voor kiezen om een zonnebrandcrème met een goede factor te smeren in plaats van je crème. 's Avonds maak je je huid dan goed schoon en gebruik je je gewone crème weer. Zo zorg je altijd goed voor je huid.

Gerelateerde berichten

Recente berichten