Uitzendbureau Den Haag?

Posted on

Ik was op zoek naar een uitzendbureau wat me aan werk kon helpen. Het liefst had ik een uitzendbureau Den Haag georiënteerd in zijn aanbod. In het verleden heb ik wel met andere uitzendbureaus gewerkt die breder dan dat ware, maar dat had toch een aantal nadelen.

Beperkt aanbod

Het aanbod op lokaal niveau was sterk wisselend. Grotere partijen hebben niet altijd genoeg passend werk voor mijn transportbehoeftes. Bovendien was het vaak zoeken tussen het aanbod en ze zelf aanschieten. Een lokale focus van een uitzendbureau helpt met het aanbod strak trekken

Meteen duidelijk

Daarnaast is het meteen duidelijk als je met mensen die in dezelfde stad werken praat waar je het over hebt. Als je zegt dat je geen auto hebt, dan snappen ze zelf al welke gebieden voor jouw beter of slechter bereikbaar zijn. Daarnaast helpt het ook met de klik als je met ze praat. Als je iets lokaals noemt weten ze wat het is, en je krijgt toch een soort van gedeelde interesses mee als je ergens zit. Ik ben niet zo een makkelijke prater dus het is voor mij prettig om zo een ijsbreker voorhanden te hebben. Daarnaast kan je ook makkelijker aansluiten op tijdelijk werk voor lokale events. Het helpt toch als je ergens een keer zelf bent geweest om te snappen wat voor sfeer er hangt en wat mensen prettig vinden om tegen te komen vanuit de staf.

Groot voordeel?

De grotere partijen zijn niet altijd zonder voordeel. Als het bijvoorbeeld gaat om een online inlog portal zijn de grotere partijen vaak beter omdat ze het meer op orde hebben. Daarnaast kan je dan gemakkelijker het aanbod vergelijken tussen openstaande items. Als je het prettiger vindt om zelf klussen uit ene poel uit te zoeken, dan raad ik de grotere partij aan. Maar als het juist gaat om klussen waar je zelf niet op zou komen maar die wel bij je passen, dan raad ik een meer lokaal gericht bureau aan. Het beste is natuurlijk die mix. Als je bij klein aanbid kan wisselen naar een kleiner bureau en bij overvloed juist kan snuffelen bij een grote partij, dan optimaliseer je jouw kans om weer werk te vinden. Staar je dus vooral niet blind op het formaat, mix en match beide opties om een passend aanbod voor jezelf klaar te zetten. Zo vind je jouw beste job die het best aansluit bij wat je nodig hebt.

Geef een reactie